Waxinelicht houders in winter sfeer.

Bijna nog vijf dagen en dat is het december. Ik kan bijna niet wachten op de kerst. Dus mijn blog leek mij een goed excuus om vroeg te beginnen :) .

Voor mensen die mij goed kennen ik hou van wit, alles in het wit. Het is dus vanzelfsprekend dat mijn thema rond te kerst “winter wonderland” is.

Voordat ik laat zien hoe het eindresultaat eruitziet, is dit wat je nodig hebt.licht 0

  •  Een waxinelicht houder (ik ben gegaan voor een wat grotere)
  • Witte verf (gewoon een goedkoop merk).
  • Grove glitters voor door de verf.
  • Een kwast, de maat is persoonlijke voorkeur.
  • fijne glitter voor over de verf

Dit is het eindresultaat.

licht 1Ik heb er twee gemaakt, voor aan iedere kant van mijn schouw. Het is niet zo in gewikkeld, je mengt de verf met grove glitter om een ruwe textuur te maken. En dan is het een kwestie van schilderen. Als de verf nog nat strooi je de fijne glitters erover en klaar.

Zoals je kunt zien ben ik gegaan voor ijspegels maar een sneeuwbank zou ook kunnen of wat dacht je van sneeuwsterren. Eén tip: maak je glas goed schoon en droog, dit zorgt ervoor dat de verf beter hecht.

licht3Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien hoe mijn schouw langzaam veranderd voor de kerst. Laat vooral weten wat jullie vinden :)

voor meer dingen ben ik te vinden op Facebook https://www.facebook.com/loveyourcreativelife/

-XxX-

2 reacties op “Waxinelicht houders in winter sfeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *