Vogel theekransje

Vogels in de tuin, wie wil dat nou niet?

Ik had in mijn tuin een raar stukje muur wat ik voor de zomer heel leuk had aangekleed. Maar dan komt de herfst en doe je toch iets minder aan de tuin (het regent ook veel meer), dus na een tijdje zag het er niet echt meer aantrekkelijk uit.

before2

Before

Niet echt een mooi gezicht. Maar na dat ik alle dode en uitgebloeide planten had weg gehaald en de boel had schoon gemaakt was het al een stuk beter. Het leek mij wel leuk om iets voor de vogels te doen. Op pintrest vond ik een heleboel leuke dingen en dit is wat ik besloot te maken.

detail1Thee kopjes met vogel zaad. Mega makkelijk, er zijn een paar dingen waar je op moet letten. 1 kies de juiste lijm, gewoon warme lijm werkt niet, dat heb ik zelf moeten ondervinden. Ik zou gaan voor een lijm soort waar je glas mee kunt lijmen of industriële secondelijm.  2 schuur de ondergrond zo dat de lijm iets heeft om aan vast te hechten. het laat anders los zodra een vogeltje er op gaat zitten.

after

after

Dit is het eind resultaat, ik ben er super blij mee. Dit tafereeltje is precies zichtbaar van uit mijn woonkamer, op de bank. Met wat nieuwe heideplanten en wat kalebassen is hij helemaal klaar voor de herfst en hebben de vogeltjes wat te eten. Heel misschien dat ik nog meer thee kopjes maak maar dan hou ik jullie op de hoogte via Facebook.

 www.facebook.com/loveyourcreativelife

-XxX-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *