Tour door mijn woonkamer- Kerst 2015

Het is bijna zo ver, bijna kerst.

Het leek me dan ook gepast om jullie eens rond te leiden in mijn woonkamer. En te laten zien wat ik zo al gemaakt heb. Maar het belangrijkste mijn kerstboom. Voor de mensen die mij kennen zal dit bekend klinken, ik ben verslaafd aan kerstballen. En mijn boom? Die is nooit af. Vandaag bedacht ik zelfs nog dingen die ik wilde aanpassen. Maar ik kan deze blogpost niet uit blijven stellen dus hier een paar foto’s om een beeld te krijgen hoe het eruit ziet.

Kerst2015Kerst2015nr2De onderste foto’s zijn een paar van mijn favoriete uit mijn boom. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en laat me weten wat je vind. Als ik nog wat verander aan mijn boom zal ik dit delen op mijn Facebook pagina.

https://www.facebook.com/loveyourcreativelife/

-XxX-

Één reactie op “Tour door mijn woonkamer- Kerst 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *