oude bureaustoel als nieuw

Thuis zijn we bezig met het maken van een hobby kamer, zodat ik niet iedere keer alles heen en weer hoef te slepen. Het is de bedoeling dat we straks samen aan een groot buro kunnen werken. Mijn vriend heeft al een bureaustoel. Alleen mijn oude bureaustoel stond nog bij mijn ouders. Niet echt de stijl die ik in gedacht had dus heb ik heb opnieuw bekleed met nep leer. En dit is het resultaat.

stoel 5     stoel 6

Als eerst heb ik een stuk geknipt voor de zitting. Het is echt heel simpel je laat een stuk van ongeveer 4 cm over hangen en probeer met een lepel(ja een eetlepel) de stof tussen de zitting en de plastic kap te stoppen. Het is het beste om twee tegen over elkaar liggende zijdes eerst te doen zodat de stof niet meer kan schuiven.Daarna is het een kwestie van rond werken. Op somige plekken kan het wat lastiger gaan om dat er weinig tussen ruimte is, vooral bij de hoeken. Ben je rond dan haal je de rugleuning er af en heraalt jehet hele proces.

Hier heb ik wat foto’s van verschillde tussen stadia.

stoel 1   stoel 2  stoel 4   stoel 3

En zo heb ik een bureaustoel die beter bij de hele stijl van de kamer past. Ik ben er heel blij mee, het is beter gelukt dan gedacht net als of ik hem zo gekocht heb. Laat weten wat je er van vind.

XDeb

 

3 reacties op “oude bureaustoel als nieuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *