Ons huis gedecoreerd voor herfst

Een kijkje in en rond mijn huis. Ik ben al weer bezig met kerst spullen verzamelen maar wil jullie graag mijn decoraties voor de herfst laten zien. Ik hou het zo simpel mogelijk zodat het ook makkelijk weer om te bouwen is naar iets anders.
decor herfst2015Op deze foto zien jullie een aantal dingen, een krans aan de deur en mijn houten schijf met kaarsen. Deze twee dingen zijn het makkelijkst aangepast en kosten bijna geen werk. Je veranderd gewoon de kleur kaarsen en verwisseld de krans. Dit keer heb ik mijn krans van vorig jaar gepakt. Ook zie je mijn schouw, deze blijft over het algemeen zo veel mogelijk hetzelfde. Ik wissel het schilderij en de kaarsen. Iets wat bijna alle foto’s gemeen hebben zijn de kalebassen en pompoenen. Ik leg er altijd een paar buiten op mijn bankje, maar ik haal ze ook graag naar binnen (wel in het klein dan). Ook heb ik ze in een herfst stukje verwerkt. Dit is erg simpel maar als jullie het leuk vinden kan ik wel het proces fotograferen zodra ik weer een nieuwe maak.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en hou mijn site in de gaten want zeer binnenkort schrijf ik een stuk over mijn vogel theekransje in de tuin.

-XxX-

4 reacties op “Ons huis gedecoreerd voor herfst

    • Het is heel simpel:) Het is een strokrans met nep bladeren en warme lijm. Dan is het gewoon een kwestie van plakken. Zeker leuk om te proberen.

  1. vind de kaarsen op de schouw leuk, kan je elke keer met een kleine aanpassing weer een ander seizoen aangeven
    en de houtenschijf op tafel met kaarsen is ook erg leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *