kerstkaart 8 -2015

Kaart acht alweer, wat gaat dat snel. Nog een paar en dan heb ik ze allemaal met jullie gedeeld. Helaas is de foto van deze kaart niet de beste. Ik kreeg de kaart er maar niet goed op. Hij lijkt een beetje verbogen maar in het echt valt dit mee.

Achter het raampje heb ik een heb ik een klein 3D dorpje gemaakt. Niet te dik anders kan je kaart niet dicht. Het leukste vond ik het plastic, met sneeuw er op.

kaart 8Wat heb ik gebruikt:

  • Voor gevouwen kaarten van de action
  • plastic met sneeuw er op
  • Twee snij mallen sets. Allebei van marianne design. De bomen is een set en de huisjes plus het hek is ook een set.
  • Wit kaart papier.
  • Drie kleuren distress inkt.
  • Stempel van joy design.
  • Een witte gel pen.
  • Stickels van Ranger.

En? wat vinden jullie? Nog steeds veel blauw maar toch een beetje anders. Ik ben zeer tevreden op de foto na :(. Helaas kan ik geen nieuwe foto maken want alles is al geschreven en uitgesorteerd. Wat ook weer een plus punt is :).

Laat me alsjeblieft weten wat je vind en natuurlijk tips. Ik ben nieuw in de wereld van het kaarten maken dus die zijn altijd welkom.

-XxX-

https://www.facebook.com/loveyourcreativelife/

Één reactie op “kerstkaart 8 -2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *