kerstkaart 7 -2015

Ik kan er echt niks aan doen ik heb iets met blauw :) . Maar deze kaart heeft ook iets heel bijzonders. Namelijk Copic sketch markers.

Geen idee wat dat zijn? Het zijn professionele markers (stiften dus), op alcohol basis. Hierdoor kunnen de kleuren mooi in elkaar overvloeien. Ik had deze markers al mega lang op mijn verlanglijst staan. Een nadeel, ze zijn heel duur en om een mooi resultaat te krijgen heb je meerder tinten per kleur nodig. Kortom een dure hobby dus.

kaart 7

Wat heb ik gebruikt:

  • Een Gorjuss girl stempel.
  • Copic sketch markers (elf markers).
  • Grijs papier.
  • Snij mallen van de boekenvoordeel en marianne design.
  • Wow embossing poeder. In glitter zwart en glitter paars.
  • Goude stickels van Ranger.
  • Een witte gel pen.

Laat me weten wat je vind en als je vragen hebt laat ze achter als reactie.

-XxX-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *