kerstkaart 3 -2015

Eigenlijk speel ik nu een beetje vals. Maar ik zal eerlijk zijn ik kon het niet laten, geef toe hij is toch schattig. Vorig jaar had ik ze al gemaakt, ja ze. Het zijn er zeven. Ik heb dit jaar wat dingen toegevoegd om hem wat leuker te maken. Waaronder de parels en het soort takje.

kaart uil 3Hier onder een lijst van wat ik heb gebruikt, helaas weet ik niet meer alles maar ik zal mijn best doen.

  • Tekst stempel van joy design.
  • Uil stempel van de boekenvoordeel.
  • In gekleurd met distress makers.
  • Liquid pearls van Ranger in blauw.
  • Plak parels van de Action.
  • Het takje had ik nog ergens liggen maar geen idee waar hij vandaan komt.

Geeft vooral je mening en tips. vinden jullie het ook een schatje?

-XxX-

https://www.facebook.com/loveyourcreativelife/

2 reacties op “kerstkaart 3 -2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *