kerstkaart 11 -2015

De allerlaatste :D. En naar mijn mening de allerleukste. Maar ook gelijk de moeilijkste. Dit is namelijk de eerste keer dat ik een shaker card heb gemaakt. Voor de mensen die niet weten wat dat is. Het is een kaart met kralen en glitters erin verwerkt die je dan heen en weer kunt schudden.

kaart 11Wat heb ik gebruikt:

  • Voor gevouwen kaart papier van de Action.
  • Papier van de Action.
  • Stempel van de Boeken Voordeel.
  • Copic markers
  • Stickels
  • Stempel van Joy design.
  • Een stuk doorzichtig plastic.
  • Verschillende glitters en kralen die ik nog had liggen.

Ook al kost zo’n kaart veel werk het is echt de moeite om het eens te proberen. Ik wil iedereen bedanken die gereageerd heeft. En voor familie en vrienden, ze zijn waarschijnlijk al bij jullie aangekomen en ik hoop dat jullie ze leuk vinden. Dit ga ik volgend jaar zeker weer doen 😀

-XxX-

https://www.facebook.com/loveyourcreativelife/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *