Kerstboom van koek

Veel werk maar het is het helemaal waard. Deze boom van koek is mooi om te zien een super lekker. Dit is voor mij de tweede keer, vorig jaar heb ik hem groen gemaakt en heel vol gemaakt. Dit jaar wilde ik iets simpel en een beetje rommelig.  Kerstboom koekDe koeken heeft mijn moeder gemaakt met een uitsteek set die speciaal bedoeld is om deze boom te maken en de koek zelf is gingerbread. Het kan natuurlijk ook met de hand of een stansel. De soort koek kun je ook nog veranderen zo lang het deeg maar niet vervormd.

De boom versieren kan op allerlei manieren. Ik heb gekozen voor icing en parels. maar het kan ook met een simpel glazuur. Het proces is vrij simpel. Volg de recepten en stapel de koeken op als de icing nog een beetje nat is.

In de dit bijgevoegd document vind je de recepten voor de koek en de icing.

Gingerbread

Als je hem maakt laat me het even weten hier of op Facebook.                https://www.facebook.com/loveyourcreativelife/

Veel plezier -XxX-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *