Kerst stolp

Ik ben er klaar voor :). Laat het decoreren maar beginnen. Alle spullen zijn van zolder en heel langzaam veranderd mijn woonkamer in een winter wonderland. Dit is een van de eerste dingen die ik heb veranderd. stolp 2

Deze stolp heb ik twee jaar terug gekregen van mijn moeder met een kerst stuk erin. Hij staat het hele jaar bij mij in huis op verschillende plaatsen en op verschillende manieren.

Zoals je hier boven ziet was hij in herfst sfeer en daar was ik wel weer een beetje klaar mee. Ik heb heel weinig dingen gebruikt en expres geen glitterige kerst spullen zodat hij in de winter maanden gewoon kan blijven staan.

Wat heb ik gebruikt naast de stolp.

  • Een stuk van een sneeuwdeken.
  • Een heel klein beetje strooi sneeuw.
  • Twee kerstbomen die je los van elkaar kan kopen bij de Action.
  • En lint.

Het is eigenlijk een kwestie van het neerzetten en dan de stolp eroverheen. Een ding wat ik wel gedaan heb, is de bomen van de houtjes afgehaald. Om ze passend te krijgen.

stopl1Ik ben echt heel blij er mee :). Het is niet te druk en ik denk dat ik dit thema door ga voeren in alles wat ik nog ga maken. Zoals altijd laat een reactie achter (Dat maakt mijn dag) wat jullie vinden. En zijn jullie al bezig met kerst?

-XxX-

2 reacties op “Kerst stolp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *