herfst krans

Extreem simpel en super snel.

Onze woonkamer kon wel een herfst tintje gebruiken. Na het aanpassen van mijn tafelstukken en de vensterbank was ik nog niet helemaal tevreden, er miste nog iets.

Ik besloot mijn mooie krans te vervangen voor een nieuwe. Een tripje naar de stad en nog geen tien euro later en ik had alles in huis. Dit is het resultaat.

herfst krans

De hele krans heeft me maximaal een kwartier gekost. Een van de grote tijd winners is de krans zelf. De vorm was helemaal klaar, ik hoefde hem alleen maar te beplakken. Alle bladeren gaan bij mij dezelfde kant op maar dit hoeft natuurlijk niet. In het midden hangt een bordje met de mooie tekst “Life is not measured by the breaths we take but by the moments that take our breath away”

Voor deze krans ben ik bij de Action geweest, voor de bladeren bij de Xenos en het bordje komt bij de Kwantum vandaan. Deze kleine bordjes kun je tegenwoordig overal vinden en zijn een groot favoriet van mij. Je kunt ze voor zo veel leuke dingen gebruiken.

Nu wachten op de kerst voor weer een nieuwe krans. Laat me weten wat je van mijn krans vind en natuurlijk ideeën voor nieuwe projecten.

-XxX-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *