Herfst krans voor aan de deur

Winter komt snel, nu dat het nog herfst is wil ik graag mijn krans nog met jullie delen. Voor een lange tijd kon ik geen krans ophangen aan onze voordeur.  Nu ik eindelijk een oplossing heb gevonden, was het hoog tijd om een krans te maken.

buitenkrans1Dit is hem geworden, volledig gemaakt met een lijmpistool. Ook is hij erg leuk omdat hij heel voordelig is, de hele krans komt op ongeveer 10 tot 12 euro. Het exacte bedrag weet ik niet meer omdat ik veel dingen gewoon al op voorraad had liggen.

wat heb je nodig:

  • Een strokrans. gekocht bij het tuincentra maar de Action heeft ze soms ook.
  • Een lijmpistool. Een echte must-have voor de creatieveling.
  • Een heleboel dennenappels. Je kunt ze zelf gaan zoeken in het bos of halen bij een tuincentra.
  • Een zak decoratie mos. Het mijne komt bij de Action vandaan.
  • En als laatst lint of stof. Ik had dit brede lint gekregen, met mooie vogels er op en heb zelf nog wat grove jutte toegevoegd

Hier het eind resultaat.

buitenkrans2Ik vind het zo mooi om te zien, een krans aan de deur. Ik weet zeker dat ik voor ieder seizoen er één ga maken. Dus laat me weten als je ideeën hebt en wat vinden jullie van een krans aan de deur?

Volgende keer heb ik nog een herfst/ winter diy en dan gaan we richting de kerst :). Dus hou me in de gaten en volg me op Facebook als je meer wilt zien van mijn creatieve leven.

https://www.facebook.com/loveyourcreativelife/

-XxX-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *