Eerste kerstkaart kaart1-2015

Mijn eerste kerstkaart van het jaar is een feit. Niet wat vroeg? Misschien maar ik heb het mijn doel gemaakt om iedereen en hand gemaakte kaart te sturen. Of dat lukt weet ik nog niet.

Dit is hem. Hij is erg simpel. Ik moet eerlijk zijn, ik ben heel creatief maar kaarten maken is toch best heel moeilijk. Dus petje af voor al die mensen die super mooie kaarten maken. Ik hoop dat mij dat in de toekomst ook gaat lukken.

Onder de foto zet ik een lijst met spullen die ik heb gebruikt.

g


  • Ik heb papier gebruikt van een blok van het merk Panduro (dit heb ik vorig jaar bij de Pipoos gekocht)
  • De herten heb ik uit gesneden met mijn sisx machine. Ze zijn van marianne design. nummer CR1289
  • De tekst is van een Noor design stempel set genaamd happy holidays
  • Plak parels van de Action.
  • Distress ink van Tim Holtz in de kleur pumice stone.
  • Ranger stickles in icicel en pumice stone uit de designer collectie

Disclaimer: 1 Als er fouten in mijn tekst staan laat het weten maar wees niet gemeen, ik doe het niet expres. Ik heb dyslexie. 2 Ik word niet gesponsord en heb deze spullen zelf gekocht of gekregen van familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *