Diary2: Verliefd op de herfst.

Iedereen houd van de zomer. Maar hoe zit dat met dat met de herfst?

Ik ben verliefd op de herfst! De temperatuur is precies goed, je kan een trui aan en toch nog naar buiten zonder jas. ’s Avonds is het sneller donker dus kan ik lekker vroeg de kaarsjes aan zetten.

En mijn tuin (mega verliefd), sommige dingen staan nog in bloei en ander zijn al van kleur aan het veranderen. Dat is iets waar ik intens van kan genieten. En ben er dan ook veel mee bezig geweest. Ik heb wat pompoenen en kalebassen gehad van mijn moeder en die heb ik zo wel in huis als buiten huis gebruikt, samen met van chrysanten en heide planten.

Zo als ik als zei ben ik binnen ook lekker bezig geweest. De veranderingen in het weer doen me goed. Ik ben de hele week al creatief bezig. En heb zelf al een beetje een routine op gebouwd voor mezelf.

Natuurlijk ga ik nog artikelen delen met jullie over wat ik gemaakt heb en misschien zelfs wel over mijn tuin. Er komt in ieder geval een hoop aan.

-XxX-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *