Diary1: Werkeloos.

Spannend, mijn eerste diary.

Het leek me leuk om zo af en toe jullie een kijkje te laten nemen in mijn leven. Wat doe ik, wat is er gaande in mij leven. Even een kleine disclaimer deze diary’s zijn niet bedoelt om jullie de les te lezen of jullie te vertellen hoe je dingen moet doen. Nee dit is een plaats van mij, over mij, voor jullie.

                                                    Dus ja, Ik ben werkeloos.                                                           Na drie verleningen was er geen plaats meer voor mij :(. Natuurlijk ga ik geen bedrijfsnamen noemen maar ik had het er super naar mijn zin. Ik vind het echt heel erg. vooral het missen van mijn collega’s en de interactie met klanten. Ik had al een vakantie vast staan en zou daarna nog een week naar mijn werk moeten komen. In overleg heb ik al mijn vakantie uren opgenomen. Het was heerlijk en heb enorm genoten van de vakantie. Maar aan alles komt een einde.

Mijn verloofde is weer aan het werk gegaan en ik? Ik bleef thuis. Heel eerlijk, ik vond het heerlijk de eerste paar weken en kwam er achter dat ik me de laatste drie jaar heb laten rond commanderen. Maar ik zei “ik vond het heerlijk”. Ik heb geen rijbewijs, woon in een dorp en heb eigenlijk geen vriendinnen. Het is niet dat ik me verveel maar ik voel me vaak  doelloos en eenzaam?!

Ik probeer wat meer een ritme te krijgen, waardoor ik meer gedaan krijg in een dag. In de hoop dat het doelloze gevoel een beetje verdwijnt. ik maak geen beloftes maar ik wil proberen meer aan mijn blog werken.

-XxX-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *