Diary 7 : Al heel lang samen.

Wij zijn al heel lang samen.

Vandaag zijn mijn vriend/verloofde en ik acht en een half jaar samen. En nee dit is geen zwijmel verhaal over hoe geweldig onze relatie is of hoeveel we van elkaar houden.

Dit is een”wow dat is heel lang” moment. Want wees eerlijk, kennen jullie veel jonge mensen die al zo lang samen zijn? We kregen een relatie toen ik vijftien was (hij was toen twintig). Ik ben inmiddels al 24 en heb samen met hem heel veel meegemaakt. Bijvoorbeeld mijn examen (twee keer), mijn eerste vakantie zonder ouders, eerste vliegreis en nog veel meer eerste keren.

Vaak hoor ik hoe mensen klagen en hoe moeilijk het is om het vol te houden. Ik ben van mening dat het niet zo moeilijk is. Zolang je er geen groot punt van maakt, niet gaat lopen vergelijken en zeker elkaar niet alles verwijt. Geen enkele relatie is perfect en verliefdheid gaat over (volgens onderzoek al naar 6 maanden). Dus hou je vast aan de dingen die wel goed zijn.

Ik heb niet alleen een verloofde, hij is mijn beste vriend. We houden het heel gewoon gezellig en hebben samen lol. Iets wat ik jullie mee wil geven is dat gewoon niet saai is, maar na een tijd is gewoon bijzonder. Zeker in deze tijd waarin iedereen beter moet zijn is gewoon heel bijzonder 😉

Ik kijk uit naar 2016 het jaar dat we onze bruiloft verder plannen en steeds dichterbij de tien jaar komen.

Ik ben nieuwsgierig. Is iemand van jullie ook al sinds zijn tienerjaren samen? heeft iemand van jullie ook een relatie met zijn beste vriend/in?

-XxX-

https://www.facebook.com/loveyourcreativelife/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *