Diary 6: Alles door elkaar ?! feestdagen stress.

AAAH feestdagen stress.

Alles loopt door elkaar heen en alles moet perfect (althans dat denk mijn brein). Je moet je laten zien op ieder feestje (wat echt heel leuk is) en daar moet je natuurlijk ook leuk gekleed aan komen. Het liefst iedere keer iets anders aan (bijna niet te doen en toch proberen).

En niet vergeten je huis. Als je visite krijgt wil je dat ze overdonderd zijn met hoe mooi, netjes en schoon je huis is. Dat het lijkt als of je alles onder controle hebt.

Dit ben ik net voor de kerst en tuurlijk weet ik dat ik niet alles kan. Ik kan het gewoon niet laten om het te proberen (ieder jaar opnieuw). Ik gooi al mijn goede gewoontes het raam uit en loop rond als een kip zonder kop. Dus wat nu?? Door het niet plannen en alles willen, loopt alles nu in de soep.

Geen stress, laat het los. Deze maand is gewoon hectisch voor bijna iedereen, het is niet erg. Geniet er van (dat probeer ik ook) zodra januari komt word het vanzelf weer rustig. Ook al is deze maand overvol, het is mijn favoriete maand van het jaar. Zodra de feestjes echt beginnen vergeet ik alle stress en geniet ik met volle teugen van alle gezelligheid en het lekkere eten.

dus het is voor mij nog even een week door bijten en dan begint de fun 😀

Hebben jullie dit ook? Of totaal niet? Laat het weten in een reactie en volg me op Facebook.

https://www.facebook.com/loveyourcreativelife

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *