Diary 3: Enthousiast voor het weekend.

Ik kan bijna niet wachten.

Dit weekend ga ik samen met mijn vriend en onze moeders naar een hobby beurs. Iets waar ik me al weken op verheug. Ik ben extreem zuinig geweest waardoor ik nu een mooi bedrag heb om wat dingen mee te kopen.

De beurs is het hele weekend in de evenementenhal in Gorinchem. Ik ben al vaker geweest en iedere keer word hij groter. Mijn interesse ligt voornamelijk bij het scrapbooken en kaarten maken, maar ik ben aan het leren breien, iets wat ook steeds leuk word.

Wat ik wil hebben? Die lijst is belachelijk lang. Maar ik ben slim geweest en heb 2 dingen waar ik naar zoek. 1 is een dikker plaat voor mijn big shot machine. 2 papier en linten.

Nummer twee is voor onze bruiloft, daarom is mijn vriend mee. Hij gaat mee beslissen. Ik wil namelijk zo veel mogelijk dingen zelf maken. Denk aan corsages en uitnodigingen.

Gelukkig is het morgen al vrijdag :) Fijn weekend iedereen.

-xXx-

Één reactie op “Diary 3: Enthousiast voor het weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *